Pages - Menu

Thursday, January 3, 2013

18SX : Koleksi Klasik Gambar Panas Zarina Zainuddin

Nah!

Budak-budak kecik pergi main jauh-jauh, ini adalah koleksi klasik dan evergreen bagi lelaki-lelaki di Malaysia!

Khas untuk abang-abang yang ingin melihat koleksi klasik daripada Zarina Zainuddin yang hot dan menggemparkan Malaysia satu ketika dulu.







Zarina Zainuddin pernah menggemparkan kita semua dengan tersebarnya gambar bogel beliau di internet yang dilakukan sewaktu muda-muda dahulu..

Sekarang semaking mantap, mantepp dan mantopp nampaknya..


71 comments:

  1. hot giler, camne rasa nye, gambar bogel die akan berada di internet selamanya, tetek dan burit zarina jelas terpampang untuk orang tengok, die dah dibogelkan seumur hidup die, camne die rasa nanti bila ade org mintak autograf die kat gambar bogel die, mesti die naik angin terus, so marilah kite ramai2 sebarkan lagi gambar ni supaya lebih ramai org dapat menikmati kecantikan tubuh zarina zainuddin yg telanjang ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuhan tidak akan menutup aib kamu jika kamu tidak menutup aib org lain. pls remove this photos from public view..berdosa

      Delete
    2. Please remove this picture..ZZ ni pun dah berubah..dia ada anak...gambar2 ini adalah satu kesilapan besar dlm hidup dia..please remove if u have heart..kesian kat anak2 dan famili dia...please respect her..tlg remove this entry..

      Delete
    3. buat apa nk remove zzz

      Delete
    4. Seboleh-boleh jangan dibuka aib cik puan,mungkin dia dah menyesal kita minta supaya tuhan ampuni dosanya,pls remove this story..nanti satu hari tuhan buka aib kamu lagi dasyat.

      Delete
  2. bulu puki lebat tul....haram jadah...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, sepatutnya kena cukur bulu puki tu, barulah buritnya jelas kelihatan

      Delete
    2. La mak kau lagi lebat bulu puki..... bulu jubur....... sunguhhh

      Delete
  3. remove this entry. respect her family. mana tau esok2 ni org buat kat ibu korang,adek2 korang, anak2 gadis taupun bakal isteri korang. haa... atau mungkin blogger ni perempuan, org buat kat kau balik. Allah bayar cash la ngok ! tuhan tidak akan menutup aib kamu jika kamu tidak menutup aib org lain. pls remove this photos from public view.. berdosa besar bukak aib orang!!!

    ReplyDelete
  4. Thanks kerana tinggalkan komen-komen hot anda!!

    **HOTAK KAU KOMEN HOT. KAU TU YANG AKAN DAPAT "HOT" NANTI. NAUZUBILLAHIMINZALIK.

    ReplyDelete
  5. dia punya pasal lah, patut dia pikir dulu masa tangkap gambar. Skg gambar dia berada di internet utk selama-lamanya.

    ReplyDelete
  6. saya mintak jasa baik anda padam lah gambar kakak saya ni,kerana jika anda dipihak dia anda tentu akan rasa apa yg dia rasa,anda tidak tau kejadian yg sebenar,saya sebagai adek dia sangat sedih apabila keaiban kakak saya ni tersebar oleh orang2 x berhati perut..jgn kita pikir hiburan dan keseronokan,pikir akhirat kita mcm mana,awak tidak tau apa yang berlaku,oleh itu awak juga akan tergolong dalam dosa besar iaitu fitnah.. -hisyam mazni-

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata en hisyam terangkan punca musabab dan kisah sebenar.manalah tau tergerak hati untuk admin page ni padam kan..

      Delete
    2. Ooo awak ni adik dia ker. . llaki ker pmpua . . ?mst awak pn mantap mcm kakak awk kn. . .nak kongkek awak boleh. . .kakak awk tu pn kin geram la. . .milf. . .nak btul rsa jilat puki dia. . .sedap. . .cantik kkak awak. . .

      Delete
  7. Ni ke perangai orang melayu ? Orang islam ke blogger ni ? Kenapa nak bukak aib orang ? Dah tu siap tulis KHAS UNTUK ABANG ABANG ? Semua orang buat salah , semua orang buat silap . . Siapa kau nak hukum dia ? Dan siapa kau nak aibkan dia ? Aku bukan peminat dia pun . . Tapi sbg manusia aku rasa tindakan blogger ni lg bodoh dr zarina tu . . Perangai tak bertamadun ! Dan salah satu komen yang paling bodoh sekali siap suruh sebarkan . . Islam ada ajar ke semua tu ? Men ! Please behave ! Korang tu pemimpin . kalau pemimpin buat perangai loklaq cmni , fikir ar sendiri dunia jadi apa ! Jangan buat kerja BODOH ! ASSALAMUALAIKUM . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. Saya terima.. Kita ni sapa nak hukum sesiapa.. Jangan nak seronok jaa.. Otak tu ada,pikir la sama.. Memang ni silap ZZ tapi benda dah lepas.. Allah tu MAHA PENGAMPUN.. So pikir lah.. -Amirul,sungai petani,kedah-

      Delete
  8. Kalau kita tutup aib orang lain, jangan risau Allah akan tutup serapat-rapatnya aib kita, di dunia mahupun di akhirat. Kalau kita buka aib orang lain, jangan risau juga, Allah akan bukakan seluas-luasnya aib mu di akhirat.
    “Siapa yang menutup aib seorang Muslim, nescaya Allah akan menutup aibnya di dunia dan kelak di akhirat dan Allah senantiasa menolong hamba-Nya selama hamba- Nya itu menolong saudaranya.”(riwayat muslim)
    bertaubatlah sebelum terlambat... wallahualam...

    ReplyDelete
  9. Mmg lahanat org yg buka blk aib die.. lgpun semua org pnh wat silap. hrp2 org yg siarkan blk gmbr die yg lame ni, dilaknat Allah.

    ReplyDelete
  10. Please remove this picture. Sangat mengaibkan.. Zarina Zainuddin dah berubah

    ReplyDelete
  11. tlg remove picture ni smua. cukup mengaibkn beliau. kita manusia yg tak lari dari kesilapan. u all tgk youtube (super hawa - "kecekalan seorang ibu" zarina zainuddin). cukup berat dugaan yg tuhan berikn kpd beliau. sbg manusia kita doakn yg terbaik utk beliau bukan mengaibkan beliau.

    ReplyDelete
  12. Kepada blogger yg show gambar mase lampau ni,aku rase kau ni pelacur lahanat..padam gambar ni..jgn nnt salah sorang dr family kau akan dpt naseb yg same...anak haram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marah sgt ni...u anak halal ke

      Delete
  13. Hamba Allah..sila padam gambar ini...

    ReplyDelete
  14. Harap padam gambar ini ... Allah maha pengampun...

    ReplyDelete
  15. Mungkin kita blh minta tlg pihak yg berkenaan siasat siapa dsebalik semua ni..siap xmau remove pic ni..tlgla remove oi..kesian dkt zz..kita se blajar dr kesilapan

    ReplyDelete
  16. Tolong tolong tolong remove all this pics.. aib orang weh!

    ReplyDelete
  17. byk btol dosa org yg post entry nie.. bawa bertaubat lah !!! shame on you !!!! jgn terkedu suatu hari nanti aib kau yg dijaja org .. dah jadi 1 keje nak pegi mnx maaf kat org .. stupidy kidsss. huh

    ReplyDelete
  18. Pls remove these photos. Jangan buka aib org lain. Past is past. What are u getting from distributing these photos? Ingat akhirat ya si Blogger. Jika ahli keluarga anda mendapat nasib serupa bagaimana? Pity her children living in this shame until forever.tak tertanggung bala jika Tuhanmu membuka aibmu di akhirat nanti.

    ReplyDelete
  19. x paham aku orang2 "syurga" yg bg komen kt sini, camne korang bleh sampai sini klau x search tag "gambar bogel zarina zainuddin"? pastu bg nasihat bebagai kt sini.

    mesti ada yg nk flame comment aku kan? aku ada kt sini memang nk tgk gambar bogel dia.. sekurang2nya aku jujur (dpt pahala jujur). aku dh cuba untuk x taip kt google "gambar bogel zarina zainuddin" tp sudahnya aku gagal lg... sekurang2nya dpt pahala mencuba. bleh x jgn bg nasihat2 merepek kt sini, owner tau dh pasal dosa2 neh. jgn buang masa taip bebukan..

    ReplyDelete
  20. tidak ada syurga di atas muka bumi

    yang benar

    imam 3
    masjid alor ara barat arau perlis
    masjid biru kampung ara barat arau perlis

    ReplyDelete
  21. anon september 7,

    kitorang x sampai sini sebab search "gambar bogel zarina zainuddin"

    aku sampai sini pun sbb search pasal suami dia....ngok ngek la ko ni..

    to admin ,takyahlah menjatuhkan sesame orang melayu....apa perasaan ngko kalau orang buat lahanat kat ngko?

    ReplyDelete
  22. melancap sambil tengok ok ne..

    ReplyDelete
  23. anjing kurap belagak alim blh gi mampos la.. ko pun tengok jg dasar bangsat

    ReplyDelete
  24. bila lagi mau tengok puki artis..

    ReplyDelete
  25. Adik bradik kaki memantat bodoh

    ReplyDelete
  26. Melancapla... Kn best...

    ReplyDelete
  27. Salam semua...remove ja la...insyaAllah bla kta ttp aib org,Allah akan ttp aib kta...lgpun dia dh da anak2,ksian dak2 tu t jd bhan ejekan org...yg brlalu biar brlalu pergi,jgn kta brkongsi dosa lama dia,lgpun dia dh brubh...

    ReplyDelete
  28. orang bgtau suruh remove yang dia masih berlagak tolol..org ckp baik dia lak ek tk tntu pasal..

    ReplyDelete
  29. Balasan Allah itu pasti. Kepada blogger yg sangat berbangga dgn dosanya mengaibkan ZZ ingatlah akan hukum karma. Semoga Allah lembutkan hati awk utk remove gbr2 ni dan sekaligus bg hidayah pd awk. Amiiinnnn

    ReplyDelete
  30. Ish..tak senonoh la si polan yg letak gambar 2 ni. berdosa besar memalukan org lain. tlg keluarkan apa yg tidak sepatutnya ada di sini la....perempun tgk pun malu

    ReplyDelete
  31. X stim langsung aku tgok gmbar masa muda ni...macm org asli aje...tp kalau masa tua ni mmg stim la...baru ada gaya datin ghairah..haha

    ReplyDelete
  32. Apa nk jadi dgn kita semua ni yg b'bangsa melayu & b'agama islam? kutuk mengata m'jadi mainan lidah, seronok sgt m'aibkn org lain pd hal bangsa kafir b'tepuk tgn gembira melihat kita b'cakaran sesama sendiri & m'jatuhkn satu sama lain. Sedarlh siapa kamu siapa aku kita ttp b'saudara yg asalnya dr kejadian nabi adam as... moga msh ada terbitnya keinsafan & kesedaran dlm diri kita yg jahil ini..

    ReplyDelete
  33. ckp ada 300 tkkn ni jk gmbr yg ada

    ReplyDelete
  34. Tndakan nshat admin nie utk pdam pic zz nie mmang btol tp lbih bgos lg joka kite sume nshatkan zz skali agar btol2 brubah..mcm skrg nie aku tgk zz still free hair,pkaian mnjolok mata,ape yg brubahnye mcm 2??

    ReplyDelete
  35. TOLONG LA SESIAPA YG PANDAI, REMOVE BLOG NI...MANUSIA YG LETAK GAMBAR NI BERTUHANKAN DAJJAL AGAKNYA....

    ReplyDelete
  36. just remove it all pictures..xelok utk ditonton smua org..zz dh insaf..dh berkhwin ..sgt2 malu jka zz tau gmbar tersebar....

    ReplyDelete
  37. hahaha ape jadah la korang ni. nmpk sgt sume pic ni edit superimpose.. bengong

    ReplyDelete
  38. Pls remove this sebelum tindakan diambil

    ReplyDelete
  39. If not remove within 24hrs report polis akan dibuat.

    ReplyDelete
  40. delete la gambar nie.. she has a new life now.. kalau bnde camni jadi kat famili u camne.. please, what goes around will come around...

    ReplyDelete
  41. Org bodo x dak akal ja duk buat benda mcm tu, benda mcm tu x perlu nak share n sebarkan kat org, benda mcm ni suka sgtlah nak sebarkan, cuba sebarkan benda yg ada manfaat, ada kemudahan teknologi x reti nak guna baik2, org kata bodo la apa tau plak nak marah, ada hari kita plak dpt balasan dgn apa yg kita buat, aku pun da lah baik sgt, tapi pikir la mana baik mana buruk, x kemana pun duk buat benda mcm tu, kejar neraka eh?

    ReplyDelete
  42. pengajaran..utk kta dn artis yg xda maruah.. puki 1 malaysia katakan..

    ReplyDelete
  43. pergh! bulu pantatnya lebat eah mse mud..tp klu smpai skrg x cukur mst bulu pantat dia da tumbuh smpai kt pusat kn

    ReplyDelete
  44. ZZs family should lodge a police report on this blog & extend the report to SKMM. THen take a legal action. Need a lawyer?

    ReplyDelete
  45. TAK YAH REMOVE.......BERUBAH? BAGUS........SO JADIKAN GABAR NI PENGAJARAN DAN PERINGATAN KEPADA MANA2 YANG NAK BERBOGEL....... ALASAN SELALU DENGAR......DULU SAYA BODOH......ORG TAK TAHU SEBAB SAYA BUAT......MACAM2 ALASAN....KALAU GITU AKU BOLEH LAH ROMPAK BANK PAS TU LEH JAWAB..SAYA BODOH WAKTU TU.......BIAR ANAK2 DIA TENGOK DAN TAHU SUPAYA TAK TERIKUT MACAM MAK DIA MASA MUDA.......WAKTU BOGEL TU ZZ DAH BESAR PANJANG DAN BOLEH FIKIR......

    ReplyDelete
  46. ASSALAMU ALAIKUM WR-WB KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH ATAS BANTUAN EYANG JINGGO KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL JITU YANG EYANG,BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 380 JUTA ALHAMDULILLAH, SAYA BISA MEMBELI RUMAH DAN MOBIL WALAUPUN SAYA CUMA PNS GOLONGAN 1B.INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAHKAN ANDA HUBUNGI LANGSUNG EYANG JINGGO KARENA APAPUN KEADAAN ANDA JANGAN PERNAH BERPUTUS ASAH KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN.
    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT HUB EYANG JINGGO DI NMR (_+_6_2_8_5_2_8_1_2_2_0_0_1_9__) ATAU KUNJUNGI WEPSITE (KLIK)www.angkagoib.123webs.co.id SAYA SUDAH BUKTIKAN 3X THNKS ROOMX SOBAT
    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    ╔══╗═════╔╗═════
    ╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
    ═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
    ═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
    ═══════╚═╝═╚═╝══
    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

    ReplyDelete
  47. Betul ke ni gambr die?...cube siasat dulu...

    ReplyDelete
  48. bulu lebat msti bau tengik ni hahaha

    ReplyDelete
  49. What kind are u?

    ReplyDelete
  50. insyaALLAH xkena pada yg upLoad..mybe kNe pAde mAk,Anak,aTaw biNi die..kaLo da sedar dELete laa.

    ReplyDelete
  51. Sama2 la taubat..kalau ade yg dah sampai slide ke comment ni tndenye dah tgk isi perot post ni..dah nmpk puting ade berapa, jembut lebat xlebat..taubat je..pesan boleh tp jgn pesan depan cermin..nmpk muke sdri je..tp xnk mngaku..awak pon sama..uploader, yg komen bajet bagus, yg kononnye adek si zarina la (ko tgk cipap akak ko en..dose dah), suroh taubat la sume tu diharap taubat sama2..Allah bnci org sombong ni..

    ReplyDelete
  52. NAUZUBILLAHMINZALIK

    ReplyDelete
  53. Kalau x mau diaibkan, kenapa duk bertelanjang bogel...ertinya nk tunjukan kat orang lah tue..terkangkang kangkang..elok sgt admin sebarkan gmbr2 ni..biar jd pengajaran pada yg teringin nak buat mm ni....sebarkan...sebarkan..sebarkannn

    ReplyDelete
  54. Klu aib ZZ x dttp, mksdnye die ske bkk aib org la yer?kire adil r 2 -.-

    ReplyDelete

Thanks kerana tinggalkan komen-komen hot anda!!

Rujukan Alternatif